EAS - Amsterdam-RAI - 25-26-27 sept. We staan er : stand 2-116 wees welkom!

Over BallenEnzo

In iedere speeltuin liggen ze: ballen. En de ballenbak is standaard een groot succes. Maar wij denken dat je meer uit ballen kunt halen. Met diverse spellen laten we zien dat ballen meer zijn dan vulling van de ballenbak alleen. Ballen kunnen zweven, verdwijnen, verschijnen. Ze maken geluid en regenen op je neer als een douche. We richten een speeltuin optimaal in en geven ballen daarbij een prominente plek. Zonder dat ze rondslingeren; ook het opruimen van ballen kan een feest zijn. Voor klein en groot.

Maar we doen nog veel meer dan alleen ballen. We zijn gespecialiseerd in alle types indoor speeltuinen. Zo kunnen we u helpen met het ontwerpen van uw eigen speeltuin. Ook zijn we in te huren voor de inrichting van speciale ruimtes zoals escape rooms en lasergame area’s. Verder bieden wij u in samenwerking met Laserloods Reeuwijk de mogelijkheid om uw eigen producten te lasersnijden.

Kijk op de site voor de verschillende producten en diensten die we aanbieden. U kunt ook bij ons terecht voor advies en producten op maat. Neem voor alle vragen en ideëen vooral even contact met ons op.

Van 28 t/m 30 november staan wij op de Recreatie Vakbeurs Hardenberg in de Evenementenhal, Energieweg 2 te Hardenberg.
U bent van harte welkom. Kom naar onze stand en doe mee aan de wedstrijd Ballenvat vullen. Hoofdprijs: een compleet Ballenvatspel!


Wimwijting

Wim Wijting

Wim heeft een elektrotechnische achtergrond en is sinds enkele jaren werkzaam als imagineer. Hij ontwikkelt speeltoestellen waarbij moderne (digitale-sensor) technologie een belangrijke rol speelt. Omdat de techniek voor de kinderen onzichtbaar is, zorgt het voor een beetje magie in de speeltoestellen. Na de ontwikkeling van de eerste ballenfabriek voor MonkeyTown Gouda is Wim volledig in de ban van de bal. Hij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe speeltoestellen bij ballen enzo.

Martijnpotters

Martijn Potters

Martijn is interieurarchitect en meubelontwerper. Hij ontwerpt de ‘look and feel’ van speeltuinen en meubels. Ook zorgt hij ervoor dat de indeling van speeltuinen zo logisch en optimaal mogelijk is, dat bezoekers zich prettig voelen en dat personeel zo efficiënt mogelijk kan werken. Martijn zorgt voor het bouwkundig en interieurontwerp van speeltuinen, verzorgt bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en begeleidt de uitvoering.

Esmee Geurts

Esmee Geurts

Esmee is de decorspecialist. Zij zorgt voor de uitwerking van alle gethematiseerde onderdelen en producten. 

Lonneke Van Elburg Ballen Enzo

Lonneke van Elburg

Lonneke is orthopedagoog, bewegingspedagoog en kindertherapeut. Zij is gespecialiseerd in de ontwikkeling, emoties en gedrag van kinderen. Lonneke weet goed wat kinderen in een bepaalde leeftijdsfase kunnen en wat hen aanspreekt. En ook welke aspecten maken dat een kind de speelruimte als veilig en plezierig ervaart. Lonneke zit altijd boordevol creatieve ideeën en haar doel is om kinderen te laten stralen. Haar kennis en ideeën gebruiken wij om onze spellen leuker en beter te maken.

Ilse Coenen

Ilse Coenen

Ilse is al jaren werkzaam als activiteitenbegeleidster en heeft bij verschillende zorginstanties gewerkt. Hierdoor heeft ze dan ook de nodige ervaring om met haar bedrijf Onvergetelijk Advies de nadruk te leggen op de verbetering van welzijn bij ouderen. In samenwerking met Ballenenzo ontwikkelt ze nu spellen om ouderen in verschillende stadia van dementie te activeren en een leuke tijd te geven.

Pasfoto

Iris Siemelink

Iris is onze persoonlijke blogger. Zij verzorgt de content van onze website en houdt ons assortiment actueel.