Ook voor een compleet speeltuin-ontwerp en realisatie

Over BallenEnzo

In iedere speeltuin liggen ze: ballen. En de ballenbak is standaard een groot succes. Maar wij denken dat je meer uit ballen kunt halen. Met diverse spellen laten we zien dat ballen meer zijn dan vulling van de ballenbak alleen. Ballen kunnen zweven, verdwijnen, verschijnen. Ze maken geluid en regenen op je neer als een douche. We richten een speeltuin optimaal in en geven ballen daarbij een prominente plek. Zonder dat ze rondslingeren; ook het opruimen van ballen kan een feest zijn. Voor klein en groot.

Maar we doen nog veel meer dan alleen ballen. We zijn gespecialiseerd in alle types indoor speeltuinen. Zo kunnen we u helpen met het ontwerpen van uw eigen speeltuin. Ook zijn we in te huren voor de inrichting van speciale ruimtes zoals escape rooms en lasergame area’s. 

Kijk op de site voor de verschillende producten en diensten die we aanbieden. U kunt ook bij ons terecht voor advies en producten op maat. Neem voor alle vragen en ideeën vooral even contact met ons op.

Wimwijting

Wim Wijting

Imagineer & ballenexpert

Wim heeft een elektrotechnische achtergrond en is sinds enkele jaren werkzaam als imagineer. Hij ontwikkelt speeltoestellen waarbij moderne (digitale-sensor) technologie een belangrijke rol speelt. Omdat de techniek voor de kinderen onzichtbaar is, zorgt het voor een beetje magie in de speeltoestellen. Na de ontwikkeling van de eerste ballenfabriek voor MonkeyTown Gouda is Wim volledig in de ban van de bal. Hij is de oprichter van BallenEnzo en de drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe speeltoestellen.

Martijnpotters

Martijn Potters

Interieurarchitect & ballenbakspecialist

Martijn is interieurarchitect en meubelontwerper. Hij ontwerpt de ‘look and feel’ van speeltuinen, meubels en spellen. Als interieurarchitect zorgt hij ervoor dat de indeling van speeltuinen zo logisch en optimaal mogelijk is, dat bezoekers zich prettig voelen en dat personeel zo efficiënt mogelijk kan werken. Als meubelontwerper is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten binnen Ballen Enzo.

Esmee Geurts

Esmee Geurts

Decorspecialist & hout/verfmanager

Esmee is de decorspecialist. Zij zorgt voor de uitwerking van alle gethematiseerde onderdelen en producten. Esmee maakt de ideeën van Martijn en Esther tastbaar en verzorgt een mooie omkastingen voor de elektronica van Wim en Wim. Geef haar wat gereedschap en materiaal in handen en er komen volledig gethematiseerde kunstwerken uit.

26220397 1152021191568070 2339682858888373219 O

Esther Kakes

Productontwikkelaar & avontuurexpert

Esther is productontwerper bij Ballen Enzo. Samen met Martijn maakt ze de ontwerpen voor speeltuinen, waar zij wat meer verantwoordelijk is voor de details. Esther is altijd op zoek naar avontuur en verwerkt dat ook zoveel mogelijk in de speeltuinen en producten die zij ontwerpt. Dit, gecombineerd met haar creativiteit, levert vele ideeën voor nieuwe producten op.

131558 1777594722268 5784682 O

Wim Kaptyn

Electro technicus & junior ballenspecialist

Wim, oftewel ‘Kaptyn’, is onze electrotechnicus en heeft een verleden in bedrijfskunde. Hij maakt de elektronica die zorgt dat onze bijzondere speeltoestellen werken. Hij is altijd in de weer met soldeerbouten en printplaatjes. Hij zorgt voor de magie die onze spelletjes laat werken. Daarnaast houdt hij zich bezig met de (internationale) verkoop.

Ilse Coenen

Ilse Coenen

Ilse is al jaren werkzaam als activiteitenbegeleidster en heeft bij verschillende zorginstanties gewerkt. Hierdoor heeft ze dan ook de nodige ervaring om met haar bedrijf Onvergetelijk Advies de nadruk te leggen op de verbetering van welzijn bij ouderen. In samenwerking met Ballen Enzo ontwikkelt ze nu spellen om ouderen in verschillende stadia van dementie te activeren en een leuke tijd te geven.

Lonneke Van Elburg Ballen Enzo

Lonneke van Elburg

Lonneke is orthopedagoog, bewegingspedagoog en kindertherapeut. Zij is gespecialiseerd in de ontwikkeling, emoties en het gedrag van kinderen. Lonneke weet goed wat kinderen in een bepaalde leeftijdsfase kunnen en wat hen aanspreekt. En ook welke aspecten maken dat een kind de speelruimte als veilig en plezierig ervaart. Lonneke zit altijd boordevol creatieve ideeën en haar doel is om kinderen te laten stralen. Haar kennis en ideeën gebruiken wij om onze spellen leuker en beter te maken.

Gele Bal V2

Jij hier?

Ben jij onze volgende speel specialist? Kijk eens bij het tabje Meedoen?