TestLab

Het TestLab is een laagdrempelige formule om variatie te brengen in uw speeltuin. Door een combinatie van kopen en huren kan een speeltuin tegen een betaalbare prijs gebruikmaken van de nieuwste spellen.

Er wordt een aparte, gethematiseerde plek ingericht binnen de speeltuin, waar kinderen de spellen kunnen uitproberen. De vaste onderdelen waarmee u het TestLab wilt inrichten (zoals bijvoorbeeld bankjes, speelhuisjes, themabehang, verf en andere aankleding), dienen te worden gekocht. Daarnaast kunnen verschillende spellen worden gehuurd. Deze spellen worden na verloop van tijd in overleg gewisseld voor andere, zodat er elke keer iets nieuws te ontdekken valt voor de kinderen.
Ouders en kinderen mogen aan ons doorgeven wat ze van de spellen vinden. Op deze manier kunnen wij de spellen nog leuker maken.

Waar bestaat het TestLab uit?

Welke spellen er precies in het TestLab zitten, hangt af van de mogelijkheden van de speeltuin. We bekijken graag met u wat de beste optie is. Een ballenvatspel, een WC-huisje, een kijkkast en/of een touch spel: het kan allemaal!

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Bekijk hier onze catalogus voor meer inspiratie.