COVID-19 update: als wij de vaste lijn (0)182-606994 niet kunnen opnemen, dan graag contact op 06-54392019

Price Wall

Nog een spelletje met een bal, maar nu valt er iets te winnen! De gouden prijsbal zoeft naar boven en stuitert via de lichtgevende staafjes en obstakels naar beneden. In welk vakje zal hij terecht komen? Win je een zakje snoepjes, of misschien zelfs wel een 10-ritten-kaart?

Achter het afsluitbare deurtje zit een grote rode knop. Als deze ingedrukt wordt gaat de ventilator aan en begin een muziekje te spelen. Het prijsballetje kan in de balinlaat worden gedaan en vliegt door de transparante buis naar boven, rolt over het plankje en stuitert via de lichtgevende staafjes naar beneden. Eenmaal beneden eindigt hij in een van de vakjes. Het balletje belandt minder vaak in de buitenste vakjes dan in het midden. De speeltuin eigenaar kan zelf kiezen wat de prijsjes zijn en bij welke vakjes welke prijzen komen.

Omdat de Price Wall afsluitbaar is kan hij in specifieke situaties ingezet worden. De Price Wall kan een toevoeging zijn bij kinderfeestjes, een extraatje bij elke keer dat er entree wordt betaald of ingezet worden als er een abonnement wordt afgesloten.

Download onze nieuwe catalogus voor uitgebreide technische specificaties en actuele prijzen.


Kenmerken:

  • Desgewenst in thema speeltuin verkrijgbaar
  • Geen valdemping benodigd
  • Er dient in een 220V aansluiting voorzien te worden.