Ballenvat

Neem een ballendouche met ons Ballenvatspel! Honderden ballen vallen op je hoofd! Kinderen vinden het geweldig, (groot)ouders helpen met ballen rapen, oudere kinderen vullen het vat zo snel mogelijk en de kleintjes krijgen een ballendouche. Een spel waar de hele familie aan mee kan doen.

Het spel start door op de verlichte knop te drukken. Hierdoor schakelt de motor in. Ballen kunnen in de verlichte balinlaten gestopt worden, waarna ze via de slangen naar het ballenvat getransporteerd worden. Hier worden alle ballen verzameld.

Wanneer de knop voor een tweede keer ingedrukt wordt, opent de voorzijde van het ballenvat langzaam. Een waterval van ballen valt naar beneden: een heuse ballendouche! Na een tijdje sluit de klep automatisch en kan het spel opnieuw beginnen. Het leuke is dat kinderen zelf kunnen bepalen wanneer het ballenvat geopend wordt. Er kunnen ballen in gestopt worden tot het ballenvat en de slangen helemaal gevuld zijn of slechts een handje vol.

Het Ballenvatspel bestaat uit een complete set van 1 Ballenvat met lichteffecten, 2 slangen, 2 lage blowers met verlichte led-ringen, een knopkast en (indien de geluidsmodule is aangeschaft) gekke geluiden. De grafische panelen kunnen op maat gethematiseerd worden.

We leveren 3 versies van het ballenvat:

  • Large ballenvat, met een capaciteit van ca. 500 ballen
  • Medium ballenvat, met een capaciteit van ca. 200 ballen
  • Horizontaal ballenvat voor lage plafonds, met een capaciteit van ca. 200 ballen

Bekijk hier onze catalogus voor meer inspiratie.


Kenmerken:

  • Desgewenst in thema speeltuin verkrijgbaar
  • Geen valdemping benodigd
  • CE-gecertificeerd model