Ballenopruimer

Elke dag opnieuw aan het einde van de dag alle ballen oprapen en terugbrengen naar de ballenbak? Dat hoeft niet meer! Maak er een spel van! Kinderen rapen de ballen op en stoppen ze in de ballenopruimers. Uit de opruimers komen grappige geluiden zoals gelach, getoeter en scheten wanneer er een bal in gestopt wordt. Plezier voor de kinderen en voor u!

Wanneer een bal in de inlaat wordt gestopt, start de motor en wordt de bal via de slang naar de ballenbak getransporteerd. De optionele geluidsmodule laat bij elke ingevoerde bal een ander, grappig geluid horen.

De afstand waarover ballen getransporteerd kunnen worden, hangt af van de versie ballenopruimer. Binnen deze limiet, is elke gewenste slanglengte te kiezen.

Wanneer na een periode van 3 minuten geen ballen ingevoerd zijn, schakelt de opruimer automatisch af. De verlichting blijft permanent branden.

Vanwege de hoogte van 131 cm is valdemping niet vereist. Dit is de ideale ballenopruimer om op strategische posities buiten de ballenbak te plaatsen, zoals bij een terras. Voor deze versie adviseren we een maximale slanglengte van 20 meter. De maximale stijging van ballen is 6 meter in etappes.

  Wanneer u een ballenopruimer bestelt, vragen we u ook naar de lengte slang die u nodig heeft en de balmaat die u gebruikt. Slang kan per strekkende meter besteld worden. De standaardlengte van slangen is 10 m, voor grotere lengtes leveren we speciale koppelstukken.

  Bekijk hier onze catalogus voor meer inspiratie


  Kenmerken:

  • CE-gecertificeerd model
  • Er dient in een 220V aansluiting voorzien te worden.
  • Deze blower heeft een zeer laag energieverbruik (110 Watt); een extra zware groep is dus niet nodig
  • Vraag naar onze huurmogelijkheden