Renovatie en opfrissen

Een volledige nieuwbouw is niet altijd nodig of gewenst. Ballen Enzo kan ook begeleiden in de renovatie van een bestaande speeltuin of speelzone. Wij hebben veel kennis en kunde in huis om een bestaande speeltuin nieuw leven in te blazen en naar een hoger plan te tillen.

Herontwerp speelkooi
Bijna elke binnenspeeltuin heeft een softplay speelstructuur. Hier zijn veel onderdelen van te repareren, maar soms is het tijd voor vernieuwing. Binnen de bestaande stalen structuur kan een nieuwe indeling worden gemaakt. Zo hoeft niet het hele geraamte opnieuw geplaatst te worden en kunnen dus kosten worden bespaard.

Bij Sanjes Safari is bijvoorbeeld de kooi volledig gestript en vanaf het staalwerk samen met Sidijk opnieuw opgebouwd. Vanuit deze stalen basis is een nieuwe kooi ontworpen met verschillende soorten speelzones, waar kinderen steeds op andere manieren worden uitgedaagd en geprikkeld. De hele speelkooi geeft een gevoel van een doolhof. Er zijn steeds spannende plekken te zien, maar hoe moet je er komen? Overal in de kooi kan het gekozen thema terug komen.

Groot en klein
Een renovatie is altijd maatwerk. Dit kan groot zijn, zoals een hele speelkooi, of veel kleiner. U kunt bijvoorbeeld ook contact met ons opnemen als dat ene hoekje in de peuterzone u een doorn in het oog is, of als u uw speeltuin wilt opfrissen met een nieuw thema. Zelfs andere verlichting kan wonderen doen voor de uitstraling van uw locatie. Aan de hand van uw locatie en budget kunnen we kijken naar de mogelijkheden en een plan op maat maken.

Wij hebben veel kennis en kunde in huis om een bestaande speeltuin nieuw leven in te blazen en naar een hoger plan te tillen. Met kleine veranderingen kan een groot effect bereikt worden, maar grote projecten draaien wij onze handen ook niet om.