Ontwerp en advies

We zijn in te schakelen voor verschillende diensten op dit vlak. We adviseren, ontwerpen en kunnen (ver) bouwactiviteiten begeleiden.

Speelzones
Om uniek te blijven, is vernieuwing van groot belang. Bezoekers zijn altijd opzoek naar nieuwe ervaringen. Ballen Enzo kan u bijstaan met het ontwerp en eventuele de realisatie van nieuwe speelzones en activiteiten. Dit kunnen zowel grotere als heel kleine zones zijn.

Styling en thematisering
We kunnen u ondersteunen met advies en ontwerp om een unieke sfeer te creëren bij uw leisure locatie. Alle bezoekers, jong en oud, zullen zich er prettig bij voelen.

Zo kunnen wij een specifieke plek in de speeltuin thematiseren, of de look en feel van de gehele speeltuin, met inpassing van uw (nieuwe) huisstijl. In de huidige markt is de beleving overal in uw locatie doortrekken van groot belang. Het ontdekken van de locatie moet een avontuur zijn. Ook hierbij kunnen wij u helpen.

Bouwkundig ontwerp
Om een grote hal om te toveren tot een attractieve leisurelocatie, zijn verschillende bouwkundige ingrepen noodzakelijk. Praktische vragen rijzen, zoals: “Wat is een goede positie voor de toiletten?” en “Wat is een efficiënte indeling voor de keuken en opslag?”

Met een goed plan kan de ruimte zo optimaal mogelijk worden benut en efficiënt ingedeeld voor zowel bezoekers als personeel. De kosten voor de uitvoering worden vooraf inzichtelijk en onplezierige verrassingen tijdens de uitvoering worden tot een minimum beperkt.

Wanneer u interesse heeft in een van de bovenstaande zaken, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.