Feestkamers

Wie jarig is verdient een feestje! Om een kind een extra unieke verjaardagservaring te geven kan dat in een volledig gethematiseerde feestkamer. In onze feestkamers wordt een totaalbeleving bereikt, door elk element in hetzelfde thema te maken. Deze kunnen apart verhuurd worden als toevoeging aan een (kinder)feestje

Wanden
De muren worden rondom bedenkt met een scheurvast synthetisch behang met een volledig op maat getekend ontwerp. Door het ontwerp op een behang te drukken wordt altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteit bereikt en is minder tijd op locatie nodig dan wanneer alles ter plaatse geschilderd wordt.

Tafel met banken
In een feestkamer hoort ook een tafel om taart aan te kunnen eten en aan te kunnen feesten. Er wordt voor zowel de tafel als de banken gebruik gemaakt van massief douglas, voor een stevige en luxe afwerking.

Feeststoel
Een troon om een feestje op te vieren. De vrolijke feeststoel is speciaal voor de Jarige Job of Jet, maar ook voor alle andere bijzondere kinderen die een magisch momentje hebben verdiend. De rugleuning heeft een kleurrijke print en is in een bijzondere vorm gefreesd, om echt het beeld te geven van een troon.

Overige thematisering
Om de feestkamer echt af te maken kunnen meer elementen toegevoegd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan grote lamp, waarmee een bijzonder sfeer kan worden bereikt. Ook kunnen er 3D objecten gemaakt, die bijvoorbeeld uit de muur lijken te komen.


Kenmerken:

  • Exclusief montage en verzendkosten