Shooter targets

Schiet spellen duiken steeds vaker op bij leisure locaties. Zowel met de welbekende blasters die schuimpijltjes schieten als met laser guns. Hiervoor hebben wij een target systeem omtwikkeld. Niet op elkaar schieten, maar op targets, met een toegevoegd competatief element. Haal jij de hoogste score?

Het spel begint door op de start-knop te drukken. Binnen de tijd moet de speler zo veel mogelijk van de goede oplichtende targets proberen te raken. Met deze targets zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Zo kan er individueel gespeeld worden, maar ook tegen elkaar. Dit kan in duo’s, bijvoorbeeld vader en zoon, of in grotere groepen. Hierdoor wordt een zone unieker en in vele situaties bruikbaar.

Mogelijke spellen:

  • Schiet binnen de tijd zo veel mogelijk oplichtende targets uit
  • Schiet alle targets binnen een zo kort mogelijke tijd uit
  • Schiet alle targets in de kleur van de tegenstander naar jou kleur. Het team met de meeste targets in zijn kleur aan het eind van de tijd wint

Er zijn twee verschillende targets systemen, een variant die reageert op schuimpijltjes en een variant die reageert op laser. Ze kunnen in verschillende situaties ingezet worden. In een afgesloten shooting gallery wordt vanaf 1 punt geschoten, of in een gethematiseerde area waar doorheen kan worden gelopen en gezocht.

Bekijk onze catalogus voor meer inspiratie.