Magische Schijf

De Magische Schijf is het perfecte spel om kinderen uw locatie te laten verkennen! Kinderen gaan op een speurtocht om alle goede iconen te vinden.

De kinderen gaan met de schijf op zoek naar de figuren die op de schijf staan. Deze zijn her en der verstopt. Wanneer de schijf bij een gevonden figuur wordt gehouden, licht het bijbehorende figuurtje op de schijf op. Maar maak geen fouten! Bij een verkeerd figuur doven de lichten en moet je opnieuw beginnen. Als alle lampjes branden kan de schijf naast de schatkist op de pilaar gelegd worden. Deze leest de schijf uit en als alles gevonden is, springt de schatkist open!

Een spannend en mysterieus spel, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook heel geschikt als gezinsspel met kleine kinderen. De centrale schatkist moet binnen blijven, maar de Magische Schijf kan ook mee naar buiten. De speurtocht kan dus zowel binnen als buiten op uw terrein uitgezet worden.

Het spel bestaat uit minimaal 2 Maya Schijven en 1 centrale kist waar alle schijven uitgelezen worden. U kunt de Maya Schijf ook huren voor het hele seizoen. We kunnen een training verzorgen voor het animatieteam.

Bekijk onze catalogus voor meer inspiratie.


Kenmerken:

  • Desgewenst in thema speeltuin verkrijgbaar
  • Vraag naar onze huurmogelijkheden