Lasergame area's

Je begint in de wapenruimte waar de uitleg van de missie gegeven wordt, de teams worden verdeeld en iedereen zijn wapen krijgt. Dan is het tijd om de area in te gaan en je te verstoppen! De guns tellen af... 3..2..1... Op zoek naar je tegenstanders! Ondertussen verdwaal je tussen de panelen, met een bijzondere eyecatcher ergens diep in de lasergame area.

De doolhof
De wens is natuurlijk om zo veel mogelijk spelers in een lasergame te kunnen hebben. Meer spelers per tijdeenheid zorgt voor een hogere omzet. Om dat te kunnen realiseren is een goed ‘doolhof’ nodig, om de spelers door het speelveld te verdelen. Een hoge dichtheid aan panelen, tactisch geplaatst in de ruimte zorgt voor een interessant en afwisselend spel. Kinderen kunnen zich verstoppen en de ruimte voelt groter aan dan dat hij is. Door het gebruik van blacklight zijn er veel donkere hoekjes. Dit maakt het wat spannender en zorgt dat het gevoel van een doolhof en verdwalen nog versterkt wordt.

Onder een speelstructuur
Een lasergame kan ook geplaatst worden onder een speelstructuur. De area kan opgenomen worden in een nieuw ontwerp, maar kan bijvoorbeeld ook in plaats komen van een oud race/skelterbaantje. Er wordt dan niks aan de kooi veranderd, de panelen worden aan de bestaande constructie gemonteerd.

De buitenkant van de laserarea wordt grotendeels afgeschermd met bedrukte doeken. Hierdoor is snel veel beeld te realiseren. Op allerlei plekken in en om het speeltoestel kunnen spelende kinderen naar binnen gluren. Dit trekt de aandacht en zorgt dat meer kinderen de lasergame willen spelen. Zo verkoopt een feestarrangement zichzelf!

De lasergame bestaat uit een volledig gethematiseerde area met props, decorstukken, speciale verlichting en objecten en wordt op maat ontworpen.

Bekijk onze catalogus voor meer inspiratie.