KidsEscapeRoom

De ultieme uitdaging, alleen voor de dapperste jongens en meisjes!

Ga van puzzel naar puzzel, open iedere kist en win het van de tijd. In deze escape room speciaal voor kinderen draait het allemaal om scherpzinnigheid en tactiek. Binnen 60 minuten moet jij je zien te bevrijden, lukt het jou?

BAM, de deur is dicht: je zit opgesloten en de tijd begint te lopen. Met behulp van de tricks & trucs uit het eerste kistje kan je aan de slag. Probeer zo snel mogelijk de sleutels van de volgende kistjes te bemachtigen door de puzzels en raadsels op te lossen. Houd je hoofd koel, kraak de code en weet binnen de tijd te ontsnappen!

Dit bloedstollende spel kan ook nog eens vaker gespeeld worden, omdat het telkens anders is. Daarnaast is het mogelijk om een ouder als teamleider aan te wijzen voor de nodige begeleiding en bevat het spel een noodknop voor de veiligheid.

De escape room voor kids is leverbaar in verschillende varianten en het maatwerk kan op iedere speeltuin worden aangepast. Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 6-12 jaar, maar de puzzels en speelduur kunnen op leeftijd worden aangepast.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bekijk onze catalogus voor meer inspiratie.


Kenmerken:

  • Er dient in een 220V aansluiting voorzien te worden.
  • Desgewenst in thema speeltuin verkrijgbaar
  • Vraag naar onze huurmogelijkheden