Ook voor een compleet speeltuin-ontwerp en realisatie

Escape room voor kids

De ultieme uitdaging, alleen voor de dapperste jongens en meisjes!

Ga van puzzel naar puzzel, open iedere kist en win het van de tijd. In deze escape room speciaal voor kinderen draait het allemaal om scherpzinnigheid en tactiek. Binnen 60 minuten moet jij je zien te bevrijden, lukt het jou?

BAM, de deur is dicht: je zit opgesloten en de tijd begint te lopen. Met behulp van de tricks & trucs uit het eerste kistje kan je aan de slag. Probeer zo snel mogelijk de sleutels van de volgende kistjes te bemachtigen door de puzzels en raadsels op te lossen. Houd je hoofd koel, kraak de code en weet binnen de tijd te ontsnappen!

Dit bloedstollende spel kan ook nog eens vaker gespeeld worden, omdat het telkens anders is. Daarnaast is het mogelijk om een ouder als teamleider aan te wijzen voor de nodige begeleiding en bevat het spel een noodknop voor de veiligheid. Bij indoor speeltuin KidsZoo zorgt onze ontsnappingskamer al voor de nodige spanning en sensatie!

De escape room voor kids is leverbaar in verschillende varianten en het maatwerk kan op iedere speeltuin worden aangepast. Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 6-12 jaar, maar de puzzels en speelduur kunnen op leeftijd worden aangepast.

We maken ook varianten op de escape room, waarbij de kinderen niet in een afgesloten kamer zitten, zoals:

  • Kraak de kluis:  hier is de uitdaging om zo snel mogelijk een echte kluis te kraken, een aanrader! 
  • De Magische kast: zoek in de omgeving naar antwoorden en oplossingen en ontcijfer hiermee de code om de kast te openen.
  • Schatkist jacht: met welke sleutels kun je de schatkist openen? Dat weet je pas na een spannende speurtocht!

Download onze nieuwe catalogus voor informatie over de verschillende varianten, de technische specificaties en actuele richtprijzen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Kenmerken:

  • Er dient in een 220V aansluiting voorzien te worden.