Speelbos Joure Logo

Speelbos Joure - Ronald en Bianca Sol

"In onze zoektocht naar een nieuwe partij voor onze speeltoestellen, kwamen wij terecht bij Ballen Enzo. Wat een verademing om met dit bedrijf samen te werken!
Ben je op zoek naar een no nonsense bedrijf die eerlijk zaken doet, professioneel is, innovatief, creatief , ruimdenkend en waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij Ballen Enzo aan het juiste adres.Wij gaan voor een nog jarenlange, plezierige samenwerking!"

Speelbos Joure

Monkey Town Rijswijk Logo

Monkey Town Rijswijk - Dennis van Leeuwen

"Na een aantal goede recensies van andere indoorspeeltuinen zijn wij terecht gekomen bij Ballen Enzo. Ballen Enzo denkt op een prettige manier mee van de ontwerp- tot en met de realisatiefase, dragen creatieve en mogelijke ideeën aan met behoud van de eigen wensen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de nazorg is uitstekend."

Monkey Town Rijswijk

Escape O Holics Logo

Escape-O-Holics - Frank de Haan

"De opdracht die ik uit had gezet was speciaal, uniek, ingewikkeld en erg veel werk met een relatief korte deadline. Vanaf het eerste contact met Ballen Enzo zijn er uitsluitend positieve gesprekken gevoerd, wat een zeer prettige samenwerking tot gevolg had. Het eindproduct mag helaas niet getoond worden, aangezien deze in een “escaperoom” geplaatst wordt, maar het is een apart stukje vakmanschap dat afgeleverd is. Het hele proces ben ik continu geïnformeerd, er is op elk moment meegedacht hoe het product het einddoel het beste kon dienen en er was niets dat onmogelijk was. Zelfs het plaatsen van het eindproduct verliep helemaal vlekkeloos. Ik heb zelden met een partij zo fijn en soepel samengewerkt en ik hoop zeker dat ik in de toekomst nog vaak dit soort unieke projecten bij ze neer mag leggen. Top!"

Escape-O-Holics Amsterdam

Logo Kidszoo

KidsZoo

"Het Ballenvatspel, of zo als wij hem noemen Ollie's BallenDouche, is geheel in KidsZoo stijl opgeleverd en een mooie aanwinst voor onze speeltuin. Het zorgt voor veel interactie en hilariteit tussen kind en ouder.

Samen met BallenEnzo hebben we de allereerste EscapeRoom in Nederland voor kids van 6 tot 12 jaar ontwikkeld. De speciale EscapeKast is door BallenEnzo tot in detail uitgewerkt met lichteffecten, spannende geluiden en draaischijven om de code te kraken en de deur te openen. De reacties van de kids zijn enthousiast, ook als het ze niet gelukt is om binnen 60 minuten te ontsnappen."

Kidszoo Noordwijkerhout

Antwerp Bowling Ballen Enzo

Antwerp Bowling - Filip Meeus

"Nogmaals wil ik je danken voor de vlotte samenwerking en plaatsing van jullie ballenmachine. Tussen het eerste contact, plaatsing en evaluatie, kan ik enkel maar een dikke pluim geven.

Het toestel zorgt er niet enkel voor dat we na het speeluurtje in de playgarden ballen moeten rapen, maar de kinderen zijn ook super enthousiast over de geluidjes, uitzicht en de werking (tussen ons gezegd en gezwegen, ik betrap ook volwassenen die er balletjes in steken)."

Antwerp Bowling

Monkey Town Wijchen Ballen Enzo

Monkey Town Wijchen - Kaixiang Zheng

"Voor onze Monkey Town Wijchen heeft Ballen Enzo een Lasergamehal gemaakt. Waar de meeste andere Lasergame hallen het moeten hebben van gekleurde muren, kregen wij een voorstel van een hal dat met lampjes reageert op de spelers. Wanneer spelers in de buurt komen of teveel geluid maken lichten bepaalde gebieden op. Erg mooi!

Daarnaast hebben zij ook hun bekende ballendouche neergezet in ons minst populaire hoek. Dat is nu wel veranderd! Kinderen kunnen uren doorgaan en hebben enorm veel plezier met de ballendouche.
Regelmatig krijgen wij van ouders de vraag of wij om tegen sluitingstijd de stroom van de ballendouche eraf kunnen halen. Kinderen weten niet te stoppen en willen nog lang niet naar huis.

Kinderen blij, dus ik ook blij!
Ga zo door Ballen Enzo!"

Monkey Town Wijchen