Veel positieve reacties op 'Inscape' tijdens de Recreatie Vakbeurs 2019

Wij genieten nog na van alle gesprekken die we hebben gevoerd tijdens de Recreatie Vakbeurs. We hebben veel bekenden gesproken, maar ook veel nieuwe geïnteresseerden mogen ontmoeten. We willen iedereen die is langs gekomen bedanken!

Het was een zeer geslaagde beurs. Vooral op ons nieuwe concept, de ‘Inscape’ kregen wij veel enthousiaste reacties!

Een Inscape is het tegenovergestelde van een escaperoom. Je ontsnapt niet uit een ruimte, maar je moet een ruimte of deur zien te openen. Het doel is om als eerste, binnen de tijd, de code te kraken en de buit veilig te stellen. Uiteraard bestaat de buit uit een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!

De code is te kraken door verschillende puzzels en raadsels, verspreid over uw camping, speeltuin of recreatiepark, op te lossen. Het aantal puzzels en de afstand tussen de verschillende puzzels, kunt u zelf bepalen. Door meer puzzels verder uit elkaar te plaatsen, kunnen meerdere groepen de Inscape tegelijk spelen! De puzzels kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Wij kunnen spellen in verschillende moeilijkheidsniveaus leveren, voor verschillende leeftijden. Hierdoor is het mogelijk om de Inscape meerdere keren te spelen.

Benieuwd hoe onze stand eruitzag? Kijk hieronder voor een sfeerimpressie.

Was je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Geen paniek! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.