TestLab voor Monkey Town Warmond

Ballen Enzo Testlab Monkey Town Warmond 02

Deze week hebben wij een TestLab in Monkey Town Warmond geplaatst. Dit is een aparte, gethematiseerde plek binnen de speeltuin, waar kinderen onze nieuwste spellen kunnen uitproberen. Ouders en kinderen kunnen ook aan ons doorgeven wat ze van de spellen vinden. Op deze manier kunnen wij de spellen nog leuker maken. De spellen worden een aantal maal per jaar gewisseld, zodat er elke keer iets nieuws te ontdekken valt voor de kinderen.

Het thema voor het TestLab in Monkey Town Warmond hebben we gevonden in de directe omgeving: groene weiden, water, molens en boerderijen. De ruimte is ca. 5x4 meter en wordt omzoomd door bankjes. Door deze bankjes te plaatsen, zorgen we niet alleen dat de ballen binnen het gebied blijven; het geeft ouders en grootouders ook de mogelijkheid om met de kinderen mee te spelen. 

Aan de kopzijde is een ballenvatspel gemonteerd op een gethematiseerde toren. De andere wand is voorzien van fotobehang. Hiervoor zijn een WC-huisje en Muizenpadspel geplaatst. Op de voorste hoek is een huisje geplaatst. Dit huisje zorgt voor wat beslotenheid. Veel kleine kinderen vinden het vaak ook leuk om in een klein huisje te zitten. Aan de binnenzijde van het huisje is een boerderijdierenspel geplaatst. Wanneer een van de dieren aangeraakt wordt, is het bijbehorende geluid te horen.

Binnenkort starten we met een bijzondere actie op Facebook. Hou daarom onze pagina in de gaten!

Ook interesse in een TestLab? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.