TestLab bij nieuwe Monkey Town Amersfoort

In Amersfoort is er de afgelopen weken gewerkt aan een nieuwe Monkey Town. De oude binnenspeeltuin is helemaal aangepast naar de nieuwe Monkey Town huisstijl en er zijn verschillende onderdelen toegevoegd. Een hiervan is het TestLab.

Het TestLab bestaat uit verschillende spellen, die afentoe omgewisseld kunnen worden. Zo blijft het TestLab steeds vernieuwend. Tussen de jungle bladeren hangt een ballenvat met Oehlie panelen aan een dubbelzijdig gethematiseerde toren. Verder staan er een WC-huisje en een kijkdozenkast. In deze kijkdozenkast zijn stukjes uit het boekje "De avonturen van Oehlie in Monkey Town" te vinden, zoals de ballon van Pipa en het apen kampvuur. Tegenover de kijkdozenkast staat een huisje. Hierin hangen een jungle touchpaneel en ons nieuwe wasmachine draaipaneel!

Het TestLab is volledig gethematiseerd. Het groen, oranje en natuurlijk hout zijn veel terug te vinden zijn in de nieuwe Monkey Towns. Zelfs als kinderen naar de vloer kijken wanen ze zich in Oehlie's jungle. Hier ligt groen tapijt waar bladeren en waterplassen in verwerkt zijn. Dit geeft ook nog een extra speelbeleving.

Heeft u ook interesse in een op maat gethematiseerd TestLab? Neem dan contact met ons op!