Succesvolle IAAPA Expo in Parijs

Crazy Professors

In september was Ballen Enzo voor de derde keer aanwezig op de IAAPA Expo Europa. Dit jaar was Parijs de gaststad voor de internationale beurs.

Deze keer had onze stand het karakter van een uitvinderswerkplaats. De standbemanning was toepasselijk gekleed in witte laboratoriumjassen, als ‘crazy professors’. Stand én jassen trokken de aandacht en veel beursbezoekers bleven staan voor uitleg en informatie. Ook werden er ter plekke enkele orders afgesloten.

Er was met name veel belangstelling voor de KidsEscapeRoom. Inmiddels lopen er aanvragen uit Denemarken, België, Frankrijk en Ierland. In november staat er een reis naar Zwitserland op het programma voor het plaatsen van een KidsEscapeRoom bij Indoor Spielplatz Monkey Town Horgen - Zwitserland.

Verder was er algemene interesse voor onze thematisering, ballenproducten en ons nieuwste product: een scoresysteem dat we hebben ontwikkeld voor een trefbalspel in een jumphal. Dit laatste product trok onder meer de aandacht van een eigenaar van een aantal jumphallen in Israël.
Ook hebben we naar aanleiding van de IAAPA een Chinese delegatie op bezoek gehad in Moordrecht. Grenzeloze mogelijkheden dus!

We kijken terug op een succesvolle IAAPA Expo Europe en zien uit naar volgend jaar. Dan wordt de beurs gehouden in Londen.

IAAPA Expo 2019