Ontsnap uit de tijdmachine bij de Intertoys Experience Store

De deur slaat dicht en je bent opgesloten. Kan je op tijd ontsnappen uit deze tijdmachine? Deze letterlijke race tegen de klok is de nieuwste toevoeging aan de Intertoys Experience Store in The Wall in Utrecht, en daarmee een primeur in de retail wereld.

Vanuit de winkel is een spannende deur te zien, daar achter ligt de EscapeRoom. Deze is volledig op maat gemaakt voor de Intertoys Experience Store. In deze spannende EscapeRoom speciaal voor kinderen zijn 2 spelvarianten te spelen; De lang versie van maximaal een uur, welke geschikt is voor kinderfeestjes, en de korte versie van een kwartier die goed is voor winkelende bezoekers.

Onze KidsEscapeRoom is speciaal gemaakt voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar oud. De spelletjes zijn uitvoerig getest zodat ook deze leeftijdsgroep een spannende, maar niet te enge, escape room ervaring kan hebben.

Het thema van deze EscapeRoom is de tijdmachine. Dit thema is overal in door gevoerd, tot aan het tafelblad van de unieke tafel aan toe. Het speciaal ontworpen behang zorgt voor beleving overal om je heen. De EscapeRoom is in bijna elk thema te realiseren en past zelfs al in een ruimte van 16m2! Meer uitleg over wat de Kids Escape Room precies in houd staat hier. Misschien is een KidsEscapeRoom ook iets voor uw locatie? We vertellen graag meer!

Ball Wall

Er is ook een bijzonder Ball Wall geplaatst. De uitdaging is om zo snel mogelijk de buizen te vullen met de goede kleur ballen. Overal vanuit de winkel zoeven ballen door de blowers via de slangen naar de lichtgevende buizen. Wie krijgt zijn buis als eerste vol?

Deze Ball Wall is aan te passen op elke locatie en elk thema. Zelfs als er niet veel ruimte is kunnen 3 buizen naast elkaar al veel spelwaarde opleveren met een kleine oppervlakte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.