Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 - de uitslag

De winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 zijn inmiddels bekend.
In de categorie MKB ging Ballen Enzo niet met de trofee naar huis, die eer viel te beurt aan Garlic Solutions uit Waddinxveen.

Al met al kijken we met een zeer tevreden gevoel terug op de wedstrijd en zijn we trots op de oorkonde die we als finalist mochten ontvangen. Ook is het mooi om te zien hoe de filmploeg van Flame Media die namens de wedstrijdorganisatie opnames kwam maken, Ballen Enzo in beeld heeft bracht. Het is een prachtige film geworden die de essentie van ons bedrijf goed weergeeft.

Rond de prijsuitreiking was een feestelijk evenement georganiseerd. Spreker van de avond was voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos. Hij gaf een flitsende presentatie vol humor, waarin hij de overeenkomsten tussen Formule 1 en het functioneren van een bedrijf liet zien. Denk bijvoorbeeld aan de bandenwissel tijdens een pitstop: ieder teamlid heeft een specifieke taak, de coureur moet precies op het juiste punt stoppen om het team optimaal te laten functioneren en iedereen moet op elkaar kunnen vertrouwen.

Voor de genomineerden was het hoogtepunt van de avond natuurlijk de prijsuitreiking, voorafgegaan door het vertonen van de films over de deelnemende bedrijven en het voorlezen van de juryrapporten. Het was interessant om zo een inkijkje te krijgen in heel diverse bedrijven.
Voor Ballen Enzo was het een bijzonder moment om onze eigen film op het enorme scherm in de schouwburg te zien!

Ook was de wedstrijd een goede aanleiding om ons bedrijf eens met andere ogen te bekijken. En om vooraf lekker uit eten te gaan bij Vidocq, met het hele team!

Kortom: een mooi begin van het jaar. We gaan 2020 tegemoet met energie en positieve verwachtingen.

20-1-2020 - Ondernemersprijs