Oehlie's boomhut bij Monkey Town Apeldoorn

In de laatste week voor de kerst hebben we een uniek, volledig gethematiseerd ballenvat geplaatst bij Monkey Town Apeldoorn. Welkom bij Oehlie’s boomhut!

De wens was om een ballenvat in jungle thema te maken. Hiervoor hebben we van het ballenvat Oehlie’s boomhut gemaakt. De toren en inlaten zijn vorm gegeven als een grote boom. De ballen verdwijnen onderin tussen de knoesten van de boom en verschijnen bovenin pas weer, waar ze het ballenvat in vliegen.

Het vat zelf is ontworpen en geschilderd om er uit te zien als een houten hutje. Door de ramen en de gaten in de bodem kunnen kinderen de ballen het hutje in zien vliegen. Als er op de knop op de stam wordt gedrukt gaat het voorste raam van de boomhut open en komen de ballen naar beneden regenen.

De achterwand is gemaakt van op maat gemaakte en bedrukte softplay panelen. Hier kunnen de kleintjes dus naar hartenlust tegenaan rennen en mee spelen. Op de vloer ligt ook softplay en er staan 2 bankjes in de speelzone. 

We kunnen ontwerpen maken voor elk thema. Zoals hier onder ook te zien is bij de foto’s kunnen we deze ontwerpen 1-op-1 van schets omzetten naar een echt product. Ook interesse in een gethematiseerd ballenvat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

2018 12 18 17 42 42