Monkey Town Purmerend

Ballen Enzo Monkey Town Purmerend Ballendouche

Deze week mochten we in Monkey Town Purmerend een gloednieuw Ballenvatspel plaatsen. Voor de aankleding hebben we ook een gethematiseerde toren geplaatst waar het vat aan hangt. Om de ballenarea af te bakenen, hebben we softplay beklede bankjes geplaatst. Het leuke is dat ouders en grootouders hier op kunnen zitten en zo makkelijk mee kunnen spelen met de kinderen.

Kinderen kunnen ballen in de blowers op de grond stoppen. Bij elke bal is een ander, gek geluid te horen. De ballen gaan omhoog, het vat in. Wanneer op de grote, rode knop gedrukt wordt, gaat het vat langzaam open en vallen de ballen naar beneden, als een grote ballendouche!


Naast het Ballenvatspel hebben we een nieuw spel in de peuterzone geplaatst: het klankspel. Dit is een stroomloos spel dat eenvoudig aan de bestaande afscheiding gemonteerd wordt, zonder deze te beschadigen. Bovenaan kan een bal ingeworpen worden. De bal rolt in de kast over een rail en valt naar beneden. In de kast zijn verschillende objecten geplaatst die geluid maken. De verrassing is dat je nooit weet uit welk gat de bal rolt.