Monkey Town Amersfoort Lasergame

Ballen Enzo Lasergame Amersfoort7

Bij de nieuwe Monkey Town in Amersfoort is, naast een TestLab, ook een lasergame gerealiseerd door Ballen Enzo. Welkom in Lasertown!

Je krijgt een lasergun en gaat het ruimteschip in. Al snel kom je een astronaut tegen die buiten voor het raam zweeft. Overal om je heen zie je sterren, kometen en planeten. Ga op avontuur door het ruimteschip en probeer met je lasergun zo veel mogelijk spelers van het andere team te raken. Steeds weer is het een verrassing waar je uit komt. Waar gaat deze tunnel heen? Hé daar zijn kinderen aan het spelen in een ballenbak!

Bij binnenkomst in Lasertown komen de kinderen eerst in een wachtruimte, terwijl een ander groep in de volgende ruimte al een uitleg krijgt. Na de uitleg kan deze groep de lasergame in en krijgt de volgende groep een uitleg. Zo kan er een hoge doorloop bereikt worden.

De lasergame bevind zich onder de kooi, op de plaats waar eerst een racebaantje was. Voor deze lasergame is er niks aan de kooi veranderd, de panelen zijn aan de bestaande constructie gemonteerd. De buitenkant van de laserarea is grotendeels afgeschermd met bedrukte doeken. Hierdoor is snel veel beeld te realiseren. Het voelt echt alsof je in een ruimteschip loopt en de ruimte in kijkt! De lasergame is niet helemaal dicht, op allerlei plekken in en om het speeltoestel kunnen spelende kinderen naar binnen gluren. Dit trekt de aandacht en zorgt dat meer kinderen de lasergame willen spelen. Zo verkoopt een feestarrangement zichzelf!