Kids Escape Room voor Monkey Town Uitgeest

Ook in Monkey Town Uitgeest hebben we een Escape room speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar geplaatst. Momenteel wordt de laatste hand aan het interieur gelegd. Zeer binnenkort kan de ruimte gehuurd worden!

Kids Escape room

De deur gaat dicht: je bent opgesloten en de klok begint te tikken. Start met de eerste puzzel, ren naar de volgende, open alle kisten en win de strijd tegen de klok! In deze escape room draait alles om scherpzinnigheid en tactiek. Binnen 60 minuten moet jouw team zich weten te bevrijden, lukt jullie dat?

De puzzels zitten in kisten die op slot zitten. Met behulp van aanwijzingen uit de eerste kist kunnen jullie aan de slag. Probeer zo snel mogelijk de sleutels van de volgende kisten te bemachtigen door de puzzels en raadsels op te lossen. Hou jullie hoofden koel, kraak de code en weet binnen de tijd te ontsnappen!

Uniek is dat dit spannende spel vaker door dezelfde spelers gespeeld kan worden. Met een simpele druk op de knop veranderen de puzzels en codes. Op deze manier kunnen kinderen, die het tijdens een verjaardagsfeestje spelen, het opnieuw spelen tijdens een ander feestje, zonder de goede oplossingen te weten.

Een van de ouders gaat altijd mee om de kinderen te begeleiden en de rol van teamleider op zich te nemen. Zowel binnenin de ruimte, als erbuiten zijn noodknoppen geplaatst voor de veiligheid.

Kids Escape Room Monkey Town Uitgeest