Indoorattractie Familieparadijs Zwijndrecht

Begin oktober opent in Zwijndrecht een nieuwe gezinsspeel- en funhal voor alle leeftijden; het Familieparadijs. Deze indoor speeltuin is uniek in zijn soort en biedt ruimte aan zo'n 400 gasten van alle leeftijden. Juist het samen spelen en plezier hebben is een van de belangrijkste speerpunten van de speeltuin. Niet alleen kinderen kunnen zich er vermaken, ook pubers, ouders en grootouders kunnen het er prima naar hun zin hebben.

Ballenkasteel

Speciaal voor het Familieparadijs ontwerpen en bouwen wij een volledig gethematiseerd Ballenkasteel. Het mag duidelijk zijn dat in dit kasteel de ballenbakbal centraal staat. Het interieur van het kasteel is in twee zones verdeeld; een voor het grote ballenspektakel en een wat rustiger, meer geschikt voor de kleintjes. 

De drukkere zijde wordt gedomineerd door maar liefst 3 Ballenvaten die tussen de tussen de twee grote torens worden gehangen. De rustige zijde wordt enigszins afgeschermd door twee kasteeldeuren en bankjes waar ouders en grootouders op kunnen zitten. Aan deze zijde worden Buizenspellen en Vogelhuisjes opgehangen. Er komt zelfs een wc-spel; hierin kun je ook ballen werpen, maar pas op als hij bezet is!

Vanaf begin oktober is het Ballenkasteel te bekijken en met de spellen te spelen in het Familieparadijs in Zwijndrecht. Hou onze website of Facebookpagina in de gaten voor updates!