Houten klimstructuur bij Koos Kids Club in De Soeten Haert

Roompot Soeten Haert Ballen Enzo 01 web

Eindelijk is het zover! De coronamaatregelen zijn gaandeweg wat soepeler geworden en mensen durven weer aan vakantie te denken. Velen zullen kiezen voor een vakantie in eigen land, bijvoorbeeld in een bungalowpark.

Als vakantiepark wil je natuurlijk je gasten in de watten leggen. Naast een comfortabel huisje hoort daar zeker ook kindervermaak bij. Roompotpark De Soeten Haert heeft de stille coronaperiode positief benut door hun Koos Kids Club grondig te vernieuwen, in samenwerking met Ballen Enzo.

Ballen Enzo heeft de complete inrichting van Koos Kids Club en de bijbehorende speeltoestellen ontworpen en gebouwd. Eyecatcher is ons nieuwe product: de houten klimstructuur. Deze onderscheidt zich van de gebruikelijke kunststof/tuff pad klimkooien door een natuurlijke en avontuurlijke uitstraling. Kinderen krijgen het gevoel dat ze buiten aan het spelen zijn.

Onze houten klimstructuren zijn leverbaar in verschillende afmetingen en worden op maat gemaakt. Ze kunnen dus eenvoudig worden geplaatst in diverse soorten ruimtes, van groot tot klein. Ook voor bijvoorbeeld winkels, tuincentra en horecagelegenheden is er een passende klimstructuur. De thematisering kan eenvoudig afgestemd worden op jouw huisstijl en wensen.

Verder hebben we Koos Kids Club voorzien van een aantal spelpanelen en een duplotafel.
Kinderen kunnen individueel spelen met de spelpanelen. Bij het ‘draaidoolhof’ moet je balletjes (die veilig achter een transparante plaat zitten) proberen te verplaatsen door de schijf te draaien.

Op het zoekpaneel zien de kinderen een strandtafereel. Hier moeten ze de voorwerpen zoeken die in de vergrootglazen staan afgebeeld.
Het touchpaneel laat allerlei zeedieren geluiden maken, als je ze aanraakt.

Koos Kids Club is helemaal gethematiseerd, tot en met vloerbedekking in beach style! In de galerie onder dit artikel kun je foto's bekijken van de inrichting en de speeltoestellen.

Wij wensen De Soeten Haert een mooie zomer toe en alle bezoekertjes van Koos Kids Club veel speelplezier!Koos Kids Club