Feestkamers bij nieuwbouw Monkey Town Wijchen

In april 2020 heeft er een brand gewoed bij Monkey Town Wijchen. De 2e helft van 2020 heeft in het teken gestaan van de herbouw van een betere, leukere en uniekere Monkey Town in Wijchen, waar Ballen Enzo ook weer meerdere projecten heeft mogen realiseren. Naast deze feestkamers hebben wij ook nog een lasergame area en ballenarea geleverd.

De kamers zijn ruim 60m2, met aan een zijde zijn ramen die in daglicht voorzien. Elke kamer biedt ruimte aan maximaal 15-20 personen en heeft een eigen thema: ijspaleis, feestjungle en videogame arcade.

De muren zijn voorzien van een scheurvast synthetisch behang met een volledig op maat getekend ontwerp. Door het ontwerp op een behang te drukken wordt altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteit bereikt en is minder tijd op locatie nodig dan wanneer alles ter plaatse geschilderd wordt.

In elke kamer staan een handgemaakte tafel van bijna 4 meter lang met daaraan 4 bankjes. Boven de tafel hangt een opvallend lichtobject. Al deze toevoegingen zijn in hetzelfde thema als het behang gemaakt, om de feestkamer echt een totaalbeleving te geven. Als kers op de taart staat er een ‘troon’ aan de tafel. De rugleuning heeft een kleurrijke print en is in een bijzondere vorm gefreesd. Dit is een feeststoel speciaal voor de jarige.

Beneden bij Monkey Town Wijchen zijn ook nog door Ballen Enzo gemaakte Oehlie-feeststoellen te vinden. Zo kunnen de jarigen die niet in zo’n bijzondere feestkamer hun kinderfeestje vieren zich ook echt jarig voelen!