BRM Lasers maakt promotiefilm bij Ballen Enzo

Onze lasersnijders spelen zo'n belangrijke rol binnen ons productieproces, dat we ze een beetje als medewerkers beschouwen. Ze hebben dan ook namen gekregen!
Eerst deed 'Suuz' haar entree bij Ballen Enzo, een hardwerkende machine en ook nog prettig in de omgang. Dankzij Suuz ging de productie van onder andere ballenvaten een stuk efficiƫnter. De eerste klus waarbij zij werd ingezet was het Ballenkasteel in Zwijndrecht. Door haar uitmuntende prestaties heeft zij zich toen meteen verzekerd van een levenslang contract.

Maar natuurlijk heeft ook een lasersnijder haar grenzen. De toename van opdrachten veroorzaakte een te grote werkdruk bij Suuz. Daarom hebben we BRM weer benaderd voor advies. Het resultaat was de aanschaf van een tweede lasermachine, een apparaat dat ook grote platen hout aankan. Gezien de omvang en de power van deze lasersnijder, vonden we een stoere naam passend voor de nieuwe collega van Suuz Het is 'Bertha' geworden.

Suuz en Bertha zijn te zien in een promotiefilm van BRM Lasers, opgenomen in onze werkplaats in Moordrecht. De film laat zien wat wij met lasers doen bij het vervaardigen van onze producten.

Dankzij de goede lasers en service van BRM hebben wij een grote stap voorwaarts kunnen maken in onze productieprocessen.

De lasersnijder maakt het mogelijk