Ballenvat, WC-huisje en Kids Escape Room geïnstalleerd in Zwitserland

Ballen Enzo ballenvat Zwitserand 01

In augustus is de eerste vestiging van Monkey Town in Zwisterland geopend. De binnenspeeltuin is te vinden in het plaatsje Horgen, nabij Zurich. Het is een modern speelparadijs, met een grote speelstructuur, peuterzone, lasergame en diverse gethematiseerde feestkamers. Sinds kort is ook het populaire ballenvat en een WC-huisje van Ballen Enzo geïnstalleerd in de Zwitserse Monkey Town. Het ballenvat is met een gethematiseerde toren tegen de muur bevestigd. Het vat kan wel 400 ballen achter elkaar naar beneden laten vallen!

Nadat een bal is ingeworpen, komen uit het WC-huisje grappige geluiden of Duitse opmerkingen.

Daarnaast hebben we een escaperoom speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud geplaatst. De kinderen moeten binnen een uur allerlei puzzels oplossen. De puzzels zitten in kisten die op slot zitten. Door de puzzels en raadsels op te lossen, kunnen de sleutels van de volgende kist worden bemachtigd. Uiteindelijk kan de code worden gekraakt om uit de kamer te ontsnappen!

Veel puzzels en spelelementen uit de Kids Escape Room zijn taalloos, of kunnen in het Duits, Frans of Engels worden uitgevoerd.
Voor een binnenspeeltuin in Wallonië, waar zowel Frans- als Nederlandstalige bezoekers komen, zijn wij een tweetalige variant aan het ontwikkelen. Wordt vervolgd!