Ballenarea bij herbouw Monkey Town Wijchen

Ballen Enzo Horizontaalvat web

In april 2020 heeft er een brand gewoed bij Monkey Town Wijchen. De 2e helft van 2020 heeft in het teken gestaan van de herbouw van een betere, leukere en uniekere Monkey Town in Wijchen, waar Ballen Enzo ook weer meerdere projecten heeft mogen realiseren. Naast deze ballenarea hebben wij ook nog een lasergame area en 3 feestkamers geleverd.

In het nieuwe ontwerp is een aparte ballenbak opgenomen voor ballenspelletjes. De ballenbak is vrij compact en laag, dus hier zijn custom spellen voor gemaakt die passen in deze ruimte.

In de ballenarea staat een brede, platte toren met 2 horizontale ballenvaten, gespiegeld tegen elkaar. Elk ballenvat heeft twee aparte inlaatkasten en de ballenvaten worden samen met 1 centrale knop bediend. De toren breed genoeg om de 4 losse inlaatkasten ver uit elkaar te kunnen plaatsen. Hierdoor kunnen er meer kinderen voor het spel zitten. Ook is er een korte verzie van onze zwever geplaatst, om meer bewegingsruimte in de rest van de area te houden. Het geheel heeft een jungle-ruïne thema.

Het horizontale ballenvat is een nieuw product wat speciaal bedoeld is voor lagere ruimtes. Deze kan al opgehangen worden als er een hoogte van 2,7m beschikbaar is, in plaats van de 3 meter die nodig is voor het medium ballenvat.