Ballen Enzo op EAS 2018

De European Attractions show (EAS) in de RAI in Amsterdam is alweer een maand geleden. Hier was Ballen Enzo met een gezellig team en opvallende stand ook vertegenwoordigd.

In de 3 dagen dat de beurs duurde hebben we met 35 verschillende nationaliteiten gesproken van over de hele wereld. We hebben met huidige klanten bij kunnen praten en veel nieuwe contacten opgedaan. De paar kinderen die op de beursvloer rondliepen waren niet bij het ballenvat weg te slaan, betere reclame konden we niet hebben!

Ook al was het een internationale beurs kwamen de meeste geïnteresseerden toch uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Maar dat betekent niet dat we binnen Europa blijven. Na ons eerste product in Thailand gaat Ballen Enzo nu naar China! We hebben de hand geschud met een grote reseller voor de Chinese markt die daar onze producten gaat verkopen.

Naast alle waardevolle contacten hebben we ook meerdere orders op de beurs zelf binnen gehaald. Uit de beurs is bleek duidelijk dat veel uitbaters op zoek zijn naar extra’s voor hun speeltuinen. Constant blijven vernieuwen in cruciaal. Beurzen zijn ideaal om uit te vinden waar de markt naar op zoek is, we hebben dus ook goed om ons heen gekeken. De dagen zijn intensief maar de tijd en moeite zeker waard.

De eerstvolgende beurs die we gepland hebben staan is de Recreatie Vakbeurs, op 27, 28 en 29 november in de evenementenhal in Hardenberg. Het thema dit jaar is “Een blik in de toekomst van recreatie”.  Kom jij ook langs om de nieuwste trends in recreatie te bekijken? 

20180927 153150