Ballenvatspel nu ook in Thailand

Sinds onze aanwezigheid op de Euro Attractions Show (EAS) van 2017 in Berlijn,  hebben we een aantal buitenlandse klanten. Er staan producten van Ballen Enzo in Duitsland, Ierland, Litouwen, Polen, Frankrijk en BelgiĆ«. Dit rijtje kan nu worden uitgebreid met een exotisch land: Thailand!

Een bekende Aziatische speeltuin- en recreatiespecialist, Park & Garden bouwt  een speeltuin in de grootste shoppingmall van Bangkok, Central Garden,  en heeft enkele gerenommeerde bedrijven geselecteerd voor de realisatie van dit project. Als speeltuinbouwer is SPI Global Play gecontracteerd. Er worden ook diverse producten van de Berliner Seilfabrik verwerkt, waaronder hun bekende DNA Tower. Tot onze grote verrassing is Ballen Enzo gevraagd om twee speciale ballenvatspellen te leveren! Maandag 20 augustus gaan we naar Bangkok om dit spel te installeren. De afbeeldingen in de fotogalerie onder dit artikel geven een impressie van de toekomstige binnenspeeltuin.

Deze speeltuin in Central World wordt tevens een demonstratiespeeltuin: potentiĆ«le klanten kunnen hier de verschillende producten bekijken. 

Naar aanleiding van deze bijzondere opdracht en onze snelle groei heeft het AD een leuk artikel over Ballen Enzo geschreven. Het is verschenen in de Gouda-bijlage van het AD van 4 augustus.