Franstalige Kids Escape Room geleverd in Amay

De deur slaat dicht en je bent opgesloten. Kan je op tijd ontsnappen uit deze toverkamer? Voor het eerst installeert Ballen Enzo een Franstalige escaperoom in La Forêt de Popy, Amay, België.

In deze spannende escaperoom speciaal voor kinderen zijn 2 spelvarianten te spelen; De lange versie van maximaal een uur, welke geschikt is voor kinderfeestjes, en de korte versie van een kwartier die goed is als teaser. De escaperoom is speciaal gemaakt voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar oud. De spelletjes zijn uitvoerig getest zodat de kinderen een spannend, maar niet te eng kinderfeestje hebben!

De escaperoom is uitgevoerd in het thema ‘toverschool’. Zo is de ‘escape kast’ gevuld met allemaal toverrecepten en potjes met magische ingrediënten. De kisten zijn voorzien van magische symbolen en ook het spelmateriaal staat in het teken van toveren.

De ouder of begeleider van de kinderen neemt de rol van teamleider op zich nemen en kan de kinderen begeleiden. Er is dus geen gamemaster nodig, de volwassene helpt als de kinderen vastlopen. Zowel binnen als buiten de ruimte zijn noodknoppen geplaatst voor de veiligheid. Een medewerker kan binnen 10 minuten de kamer gereed maken voor de volgende groep spelers.

Wilt u een escaperoom, bijvoorbeeld als aanvulling op uw binnenspeeltuin? Neem dan contact met ons op.