Ook voor een compleet speeltuin-ontwerp en realisatie

Ballen Enzo op EAS 2018

De European Attractions show (EAS) in de RAI in Amsterdam is alweer een maand geleden. Hier was Ballen Enzo met een gezellig team en opvallende stand ook vertegenwoordigd.

Lees verder

Speeljungle voor Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is onlangs vernieuwd met de toevoeging van een Proeftuin. Om naast volwassenen ook de kinderen een plek te bieden, was er de wens om een speelzone te realiseren. Ballen Enzo is gevraagd om een ontwerp te maken dat aansluit bij het ontwerp van de Proeftuin. 

Lees verder

Vang de gouden bal en win een jaar lang gratis toegang naar Monkeytown Warmond

Warmond – Alle kinderen zijn er dol op: de ballenbak. Bij Monkey Town kan een simpele bal ineens veel waard zijn.

Lees verder

Ballen Enzo installeert Kids Escape Room in Bleiswijk

Binnenkort kun je in Monkey Town Bleiswijk het spannende ontsnappingsspel spelen!

Lees verder

Nieuw: Kids Inscape!

Een mysterieuze kamer die alleen maar opengaat met een geheime code... wat zou daar verborgen zijn? Dat kun je binnenkort ontdekken in Hunebedcity, met het Inscape-spel!Lees verder

Ballenvatspel nu ook in Thailand

In de grootste shoppingmall van Thailand, Central World, hangen straks twee speciaal gethematiseerde ballenvatspellen van Ballen Enzo!

Lees verder

Op ontdekkingstocht met de Maya Schijf

De Maya Schijf is een spannend, interactief spel voor campings, vakantieparken èn binnenspeeltuinen.

Lees verder

Koop nu een Kids Escape Room zonder financieel risico!

In een jaar tijd is de Kids Escape Room een populaire bestemming geworden voor verjaardagspartijtjes. U kunt een escape room aanschaffen zonder investering vooraf: u betaalt de kosten uit de omzet.

Lees verder

Ballenregen in Sanjesfertier

In de eerste helft van 2018 hebben we een uitdagende opdracht gehad voor Sanjesfertier, een speelparadijs in Friesland dat wilde vernieuwen. Er moesten meer klimmogelijkheden komen èn er moest meer gebeuren met ballen.

Lees verder

Wij zijn verhuisd naar Moordrecht!

BallenEnzo verruilt Reeuwijk voor Moordrecht.

Lees verder

En de winnaar van het Ballenvatspel is.......

De Recreatie Vakbeurs Hardenberg is voorbij. Donderdagmiddag werd de Kampioen Ballenvat vullen gehuldigd.

Lees verder

Competitie Ballenvat vullen in Hardenberg blijft spannend

Dinsdag 28 november ging de Recreatie Vakbeurs Hardenberg van start en daarmee ook de competitie Ballenvat vullen. Er zijn al scherpe tijden neergezet! 

Lees verder

Word kampioen Ballenvat vullen en win een compleet Ballenvatspel ter waarde van € 6900,--

De Recreatie Vakbeurs wordt in de Evenementenhal in Hardenberg gehouden van 28 t/m 30 november. BallenEnzo zal hier prominent aanwezig zijn met een leuke beursactie: een spectaculaire wedstrijd Ballenvat vullen met als hoofdprijs een compleet Ballenvatspel ter waarde van € 6900,-- 
Lees verder voor meer informatie.

Lees verder

Vacature meubelmaker / timmerman

Ballen Enzo is groeiende! We zijn per direct op zoek naar een meubelmaker / timmerman.

Lees verder

BallenEnzo gaat wereldwijd, eerste ballenvat naar Peru!

Honderden EAS-bezoekers uit de hele wereld bezochten onze stand. Er werd gekeken èn gekocht. Onze verwachtingen werden zwaar overtroffen.

Lees verder

BallenEnzo op de EAS in Berlijn

Vorig jaar stond BallenEnzo voor het eerst met een eigen stand op de Euro Attractions Show (EAS), de grootste vakbeurs voor de Europese attractieparken-branche.

Lees verder

TestLab voor Monkey Town Warmond

Deze week hebben wij een TestLab in Monkey Town Warmond geplaatst. Dit is een aparte, gethematiseerde plek binnen de speeltuin, waar kinderen onze nieuwste spellen kunnen uitproberen.

Lees verder

Waterkast voor Het Rhedens

Jongeren moeten meer bewegen en gezonder eten en drinken. Een hot item tegenwoordig. De grootste vraag blijft natuurlijk hoe je jongeren zover krijgt zelf verstandige keuzes hierin te maken. Wat wij hierin konden betekenen, leest u in dit artikel.

Lees verder

Ballen Enzo op België Tour

Het Ballenvat verovert België!

Lees verder

Binnenkort in het Testlab: het Boerderijspel

Raak de plaatjes aan en de dieren laten zich horen!

Lees verder

Escape room voor kids doet het goed!

De onlangs in gebruik genomen escape room voor kinderen van 6 tot 12 jaar is ongekend populair. 

Lees verder

Artikel over Kompasrollator in AD Groen Hart

In het AD Groene Hart is een uitgebreid artikel verschenen over de kompasrollator van Zorg met Ballen.

Lees verder

Monkey Town Purmerend

In Monkey Town Purmerend hebben we deze week een nieuw Ballenvatspel geplaatst en een nieuw, stroomloos spel voor de peuterzone: het klankspel.

Lees verder

Erkend Leerbedrijf

Met gepaste trots mogen we melden dat wij vanaf nu Erkend Leerbedrijf zijn! Hierdoor kunnen wij jongeren een MBO stageplaats aanbieden als elektrotechnisch ingenieur. 

Lees verder

Bloemballenspel

Van 14 t/m 16 maart zijn wij te gast op de Zorgtotaalbeurs in de jaarbeurs in Utrecht. Hier lanceren wij een gloednieuw product voor de zorg: het bloemballenspel. 

Lees verder

Ballenvatspel voor Monkey Town Bleiswijk

Voor Monkey Town Bleiswijk mochten wij een Ballenvatspel en een ballenarea leveren. Er is ook een leuk filmpje van gemaakt.

Lees verder

Prinsessenkamer voor Monkey Town Gouda

Voor Monkey Town Gouda hebben we eerder dit jaar een oude skihut getransformeerd tot Prinsessenkamer. Bekijk nu het fraaie filmpje.

Lees verder

Indoorattractie Familieparadijs Zwijndrecht

Begin oktober opent in Zwijndrecht een nieuwe gezinsspeel- en funhal voor alle leeftijden; het Familieparadijs. Deze indoor speeltuin is uniek in zijn soort en biedt ruimte aan zo'n 400 gasten van alle leeftijden. Juist het samen spelen en plezier hebben is een van de belangrijkste speerpunten van de speeltuin. Niet alleen kinderen kunnen zich er vermaken, ook pubers, ouders en grootouders kunnen het er prima naar hun zin hebben.

Lees verder

Deuropener voor Monkey Town Rijswijk

Bij veel binnenspeeltuinen kun je je kaartje aan de bar kopen, wanneer je naar binnen gaat. Bij Monkey Town Rijswijk koop je je kaartje aan het loket in de hal. Sommige gasten vergisten zich wel eens en wilden doorlopen naar de bar om een kaartje te kopen. Maar omdat de deur dan dicht bleef, ontstond er verwarring.

Om duidelijkheid te scheppen, wijst Oehlie nu de entreekassa aan. Wanneer het stoplicht op groen springt, kun je doorlopen.

Lees verder

Ballendorp voor Monkey Town Sliedrecht

In opdracht van Monkey Town hebben we een totaalontwerp voor het interieur van de nieuwe Monkey Town in Sliedrecht gemaakt. Naast de overall thematisering en look and feel van de indoor-speeltuin, zijn we ook verantwoordelijk voor de indeling van de enorme ruimte.

Lees verder

Indoor speelpaleis

In Nederland zijn zo’n 130 indoor speeltuinen gevestigd. Ook in het buitenland zijn de speeltuinen goed vertegenwoordigd. Net over de grens mogen ze ook duizenden Nederlandse bezoekers per jaar verwelkomen.

Lees verder