Ook voor een compleet speeltuin-ontwerp en realisatie

Ballen Enzo Solderen Electronica

Vacature elektrotechnisch medewerker

Ballen Enzo zoekt een nieuwe (part-time) medewerker voor de afdeling productontwikkeling, met een achtergrond in elektrotechniek! 

Je werkt aan de technische systemen die de wij integreren met de speelconcepten en speeltoestellen. Je bent bezig de elektronica van de producten te verbeteren, te repareren en ook verder te ontwikkelen met nieuwe features. 

Een soldeerbout en printplaat zijn je niet vreemd - en je hebt al regelmatig tijdens je studie of thuis 'gesleuteld' aan elektronica. Als dat zo is: dan is dit een ideale bijbaan voor jou als student elektronica/elektrotechniek. Je werkt in een klein flexibel team. Er heerst altijd enthousiasme en geen uitdaging is voor ons te groot. Neem nu contact met ons op via martijn@ballenenzo.nl of de contactpagina. 

Samenwerken

Wij zijn een flexibele organisatie die regelmatig met verschillende partijen samenwerkt. Denk u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan drinken we graag een koffie met u. 

Neemt u contact met ons op via de contactpagina.

Ballen Enzo Erkend Leerbedrijf

Stageplaatsen

Volg je een opleiding binnen de timmer- of meubelindustrie of als elektronicus en zoek je een bijzondere stageplaats? Dan is Ballen Enzo misschien wel de juiste plaats voor je. Wij kunnen je een plek aanbieden met veel afwisseling en heel uiteenlopende werkzaamheden. 

Neem voor meer info contact met ons op via de contactpagina. 

Ballen Enzo staat geregistreerd als Erkend Leerbedrijf en is daardoor in staat om jongeren een MBO stageplaats als elektrotechnisch ingenieur aan te bieden. Kijk voor meer informatie op Stagemarkt.