Ook voor een compleet speeltuin-ontwerp en realisatie

Ballen Enzo Medewerker Hout

Medewerker houtwerkplaats

Voor onze houtafdeling zijn wij op zoek naar versterking. We zoeken iemand die een een opleiding gevolgd heeft binnen de houtindustrie (meubelmaken of timmeren) en zelfstandig kan werken.

De houten onderdelen die we fabriceren op de houtafdeling betreffen deels standaard werk, deels maatwerk. Op andere afdelingen worden deze onderdelen voorzien van de nodige elektrotechniek en eventueel thematisering. Hierom zul je regelmatig ook overleg hebben met deze afdelingen. Kennis van elektrotechniek of thematisering is overigens niet vereist.

We werken met name met plaatmateriaal dat zowel verspanend als met een laser bewerkt wordt. Indien je geen ervaring hebt met het werken met een lasersnijder, kunnen wij je intern een korte opleiding geven.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Het zorgdragen voor de veiligheid tijdens werkzaamheden.
  • Zelfstandig aan de voorbereiding en uitvoering van seriematige onderdelen werken. Indien je hierin ideeën hebt voor optimalisering, deel je deze met de leidinggevende.
  • In overleg voorbereiden en uitvoeren van maatwerk onderdelen en betimmeringen.
  • Het onderhouden en tijdig voor onderhoud afgeven van gereedschappen en machines.
  • Het bijhouden van voorraden en het tijdig doorgeven van te bestellen materialen.

Ballen Enzo heeft een platte organisatie met korte lijnen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen binnen het bedrijf input kan leveren voor de verbetering van processen en ontwerpen. Neem nu contact met ons op via martijn@ballenenzo.nl of contactpagina.

Ballen Enzo Solderen Electronica

Vacature elektrotechnisch medewerker

Ballen Enzo zoekt een nieuwe (part-time) medewerker voor de afdeling productontwikkeling, met een achtergrond in elektrotechniek! 

Je werkt aan de technische systemen die de wij integreren met de speelconcepten en speeltoestellen. Je bent bezig de elektronica van de producten te verbeteren, te repareren en ook verder te ontwikkelen met nieuwe features. 

Een soldeerbout en printplaat zijn je niet vreemd - en je hebt al regelmatig tijdens je studie of thuis 'gesleuteld' aan elektronica. Als dat zo is: dan is dit een ideale bijbaan voor jou als student elektronica/elektrotechniek. Je werkt in een klein flexibel team. Er heerst altijd enthousiasme en geen uitdaging is voor ons te groot. Neem nu contact met ons op via martijn@ballenenzo.nl of de contactpagina. 

Samenwerken

Wij zijn een flexibele organisatie die regelmatig met verschillende partijen samenwerkt. Denk u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan drinken we graag een koffie met u. 

Neemt u contact met ons op via de contactpagina.

Ballen Enzo Erkend Leerbedrijf

Stageplaatsen

Volg je een opleiding binnen de timmer- of meubelindustrie of als elektronicus en zoek je een bijzondere stageplaats? Dan is Ballen Enzo misschien wel de juiste plaats voor je. Wij kunnen je een plek aanbieden met veel afwisseling en heel uiteenlopende werkzaamheden. 

Neem voor meer info contact met ons op via de contactpagina. 

Ballen Enzo staat geregistreerd als Erkend Leerbedrijf en is daardoor in staat om jongeren een MBO stageplaats als elektrotechnisch ingenieur aan te bieden. Kijk voor meer informatie op Stagemarkt.