We are a designer and manufacturer of indoor playgrounds, play areas, themed kids’ corners and escape rooms.

Update Covid-19

Covid-19 update

Met het oog op de recente ontwikkelingen, willen wij iedereen en in het bijzonder onze vrienden, klanten en leveranciers veel gezondheid toewensen. Het zijn turbulente tijden voor iedereen. We hopen dat iedereen deze crisis doorstaat en nadien de draad weer kan oppakken.

De ondernemer die in de tijd dat zijn speeltuin, recreatiepark, of speelzone gesloten is, deze tijd juist wil benutten om onderhoud of vernieuwing aan te brengen, zijn wij graag van dienst. U verschijnt na deze crisis dan sterker, met nieuwe of herstelde speeltoestellen. Bovendien denken wij graag mee, en bieden wij diverse financieringsmogelijkheden om elkaar te helpen.

Uiteraard leven wij de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM strikt na. Dit houdt ons niet tegen om u toch van dienst te zijn. Zo houden we 1,5 meter afstand, wassen we onze handen, desinfecteren we onze werkplaats en medewerkers met de lichtste ziekteverschijnselen blijven thuis. Vooralsnog gaat onze productie door en hebben wij voldoende producten op voorraad.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We kunnen ook bellen, of videobellen via FaceTime of Skype.

Samen kunnen wij deze crisis doorstaan,

Team Ballen Enzo