We are a designer and manufacturer of indoor playgrounds, play areas, themed kids’ corners and escape rooms.

Je eigen ballenvat thuis!

Een paar maanden geleden kregen we een bijzonder verzoek.

De vader van een meervoudig gehandicapt jongetje vertelde dat zijn zoon helemaal weg was van het ballenvatspel in de plaatselijke Monkey Town. Zo vaak ze konden gingen de ouders met hun kind naar Monkey Town om hem van de ballendouche te laten genieten. In verband met werkzaamheden, moest het gezin helaas verhuizen naar een plaats waar geen Monkey Town in de buurt is. De ouders zochten uit wie de leverancier van het ballenvatspel was en kwamen zo bij Ballen Enzo terecht. Hun vraag luidde: ‘bestaat er ook een kleine uitvoering van het ballenvat, geschikt voor thuis?’ Helaas hadden we geen thuisballenvat in ons assortiment, maar we waren zo onder de indruk van het verzoek dat we aan de slag zijn gegaan met het ontwerp van een zo betaalbaar mogelijk thuismodel.

We hadden het prototype nog maar net ontwikkeld, of er kwam nog een gelijksoortig verzoek binnen. Deze keer ging het om een jongen met een autistische stoornis, die door lichamelijke problemen niet meer naar een binnenspeeltuin kan.

Inmiddels is het thuisballenvat uitontwikkeld. Eén ballenvatspel is al met gejuich in gebruik genomen. De blijdschap van deze enthousiaste ballenvat-fan was voor ons een warme douche!

Op basis van het thuisballenvat hebben we nu ook een ballenvatspel voor kinderdagverblijven en andere kleinschalige centra (of natuurlijk voor thuis, voor de echte fans). Het is ook mogelijk om het spel te huren, waarbij we tevens een reinigingsservice aanbieden voor de ballen.