We are a designer and manufacturer of indoor playgrounds, play areas, themed kids’ corners and escape rooms.

Blacklight lasergame bij Den Deugeniet, Antwerpen

Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin van wel 10.000m² nabij Antwerpen. Hier is al van alles te beleven, maar een lasergame miste nog. Ballen Enzo is ingeschakeld om, samen met UltraTag Lasergames, een verouderde disco ruimte om te toveren tot een lasergame voor kinderen.

Je begint in de wapenruimte, waar de uitleg van de missie gegeven wordt, de teams worden verdeeld en iedereen zijn UltraTag wapen krijgt. Achter de deur wacht het ruimteschip, volledig verlicht met blacklight. Door de ramen in de wanden zie je het sterrenstelsel met allemaal verschillende planeten. Er hangt zelfs een astronaut voor een van de ramen! Al verdwalend kom je diep in het schip bij de engine room met de raket-brandstof voorraad. Pas op voor de lekkende vaten! De oplichtende slangen verdelen alles van de engine room naar de rest van het schip. Kan jij winnen in dit epische ruimte gevecht?

De wens van elke uitbater is natuurlijk om zo veel mogelijk spelers in een lasergame te kunnen hebben. Meer spelers per tijdeenheid zorgt voor een hogere omzet. Om dat te kunnen realiseren is een goed 'doolhof' nodig, om de spelers door het speelveld te verdelen. Een hoge dichtheid aan panelen, tactisch geplaatst in de ruimte zorgt voor een interessant en afwisselend spel. Kinderen kunnen zich verstoppen en de ruimte voelt groter aan dan dat hij is. De lasergame bij Den Deugeniet bestaat uit 2 delen en is totaal 110m². Deze ruimte is geschikt gemaakt voor 16 kinderen per spel. Door het gebruik van blacklight zijn er veel donkere hoekjes. Dit maakt het wat spannender en zorgt dat het gevoel van een doolhof en verdwalen nog versterkt wordt.

Wilt u ook een lasergame op maat? Neem contact met ons op!