We are a designer and manufacturer of indoor playgrounds, play areas, themed kids’ corners and escape rooms.

Ballen Enzo installeert TestLab in Speelbos Joure!

Het mooie van het Testlab is dat de spellen na verloop van tijd verwisseld kunnen worden voor nieuwe spellen, waardoor er iets nieuws te beleven is. De vaste elementen van het TestLab, zoals constructies en thematisering worden gekocht, voor de spellen vragen we een maandelijkse bijdrage.

Testlab Speelbos Joure

De basis voor het TestLab wordt gevormd door de bestaande softplay peuterzone. In de nieuwe opzet voegen we een deel van ca. 5x3 meter toe, waarin ballen de hoofdrol spelen. Het doel dat we voor ogen hebben, is dat direct bij binnenkomst duidelijk is dat de zone vernieuwd is.

Rondom de zone plaatsen we witte hekken tussen palen die tot aan het plafond lopen. Dit zorgt ervoor dat de zone duidelijk gemarkeerd is en het voorkomt dat oudere kinderen er zomaar in rennen. Aan de bovenzijde van de palen monteren we gelazerde takken die refereren aan het log van Speelbos Joure.

Over de gehele achterwand, tot aan de gang bij de wc’s, komt gethematiseerd behang. Dit ontwerp wordt op maat gemaakt en sluit aan bij de prints die verderop ook gebruikt zijn, zodat er een eenheid ontstaat.

We voegen een aantal nieuwe spellen toe, waaronder een ballenvatspel. Dit spel komt aan een platte, gethematiseerde toren voor de muur te hangen.

Medium Ballenvatspel: € 6.900,-

Optionele lichteffecten: € 150,-

Optionele maatwerk themapanelen: inbegrepen

Kijkdozenkast: € 2.250,-

WC-huisje: € 1.750,-

Touchpaneel: € 1.450,-

“Franse” variant ballenvat voor grote ballenbak: € 4.300,-